luni, 21 august 2017

Icoana Maicii Domnului din Delani

Maica Domnului, Minunile Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului din Delani a devenit cunoscută în anul 2010, când, încă din ajunul praznicului Tăieriii capului Sfântului Ioan Botzătorul (29 august), a izvorât mir binemirositor.

Această icoană este o copie a Icoanei Maicii Domnului de la Nicula și a fost pictată de Părintele Siluan de la Nicula.

Ulterior, atât această icoană, cât și altele din biserica din Delani au început să izvorască mir.

Părintele paroh Ionel Tota spunea că Maica Domnului îi mângâie în felul acesta pe credincioși și îi întărește în credință, într-o zonă a țării unde uniatismul (greco-catolicismul) pare să fie la el acasă.

Fizicianul Viorel Mudura certifica faptul că nu este vorba de un condens ori de vreun alt fenomen fizic, ci de o reală minune care nu poate fi explicată științific.

Postăm mai jos și mărturia video a unei femei vindecate de paralizie la Icoana Maicii Domnului din Delani.

Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale, dar Tu știi că trebuie urechi de auzit, ochi de văzut, minte înțelegătoare și inimă primitoare, pentru ca sămânța credinței pe care o semeni în lume să nu cadă în noi pe drum de piatră. Dăruiește-ne, așadar, toate cele de trebuință, pentru ca să nu trecem nesimțitori pe lângă toate întâmplările minunate prin care ne vorbești necontenit. Credem, Doamne, ajută necredinței noastre!Niciun comentariu: